Aktualno??ci

Stypendia w roku szkolnym 2011-2012 s─? przekazane

Zakupili┼Ťmy laptopy, programy komputerowe, instrument muzyczny, materia┼éy do prac plastycznych i ksi─ů┼╝ki oraz op┼éacili┼Ťmy kursy j─Özykowe dla naszych Stypendyst├│w

Jedna z pięknych kartek, które nadesłała do nas Martyna Bek

Chciałbym serdecznie podziękować fundacji za okazane mi
zaufanie, laptop jest wspaniałym prezentem dla mnie, będzie
mi służył nie tylko do nauki ale i do rozrywki.  Dziękuję
bardzo ┼╝e fundacja doceni┼éa mnie i moja prac─Ö w┼éo┼╝on─ů w
nauk─Ö. Nagroda, kt├│r─ů otrzyma┼éem jest dla mnie wielkim
wyr├│┼╝nianiem oraz motywacj─ů do dalszej wyt─Ö┼╝onej pracy.
Postaram się poprzez naukę  pokazać, że zasługuje na
zaufanie, kt├│rym mnie obdarzono.

Pozdrawiam serdecznie i dzi─Ökuje,
Igor Cybulski
15 wrze┼Ťnia 2011

Do fundacji „Omnibus”

Chciałbym serdecznie podziękować za sfinansowanie zakupu mojego laptopa. Dopiero, gdy dostałem własny komputer, zdałem sobie sprawę, jakie to potężne i przydatne narzędzie. Przydaje mi się
on jako wiarygodne ┼║r├│d┼éo informacji. Teraz gdy mam trudn─ů do
zrobienia┬áprac─Ö domow─ů, nie musz─Ö czeka─ç, a┼╝ m├│j tata sko┼äczy na komputerze pracowa─ç. ┬áJeszcze nie uda┼éo mi si─Ö zrozumie─ç wszystkich funkcji, gdy┼╝ ten komputer posiada tyle
r├│┼╝nych program├│w i aplikacji, ┼╝e nie spos├│b jest znale┼║─ç je wszystkie w tak kr├│tkim czasie. Ju┼╝ na tym etapie jestem w stanie spostrzec, ┼╝e jest lepszy od innych komputer├│w, na kt├│rych wcze┼Ťniej pracowa┼éem, co zdziwi┼éo mnie, gdy┼╝ s─ůdzi┼éem, ┼╝e laptopy z zasady s─ů gorsze ni┼╝ komputery stacjonarne. Ju┼╝ zacz─ů┼éem zgrywa─ç r├│┼╝ne aplikacje, kt├│re przydadz─ů mi si─Ö w przysz┼éo┼Ťci, takie jak j─Özyki programowania czy programy do tworzenia gier np. C++ czy Unreal Develoment Kit.

Jeszcze raz chciałbym serdecznie podziękować za zasponsorowanie mojego laptopa.

Jan ┼╗ak
19.09.2011

Szanowni Państwo,

Sk┼éadamy serdeczne podzi─Ökowania Fundacji „Omnibus” im. Franciszki Drab za przyznanie naszym dzieciom – Anecie i Przemkowi pomocy materialnej w formie kolorowej drukarki i dofinansowania kursu j─Özyka angielskiego. Przekazana przez Fundacj─Ö pomoc jest dla nas znacz─ůcym wsparciem materialnym.
Dzi─Öki Pa┼ästwa wsparciu nasze dzieci b─Öd─ů mog┼éy szerzej rozwija─ç swoje umiej─Ötno┼Ťci i zainteresowania, kt├│re z pewno┼Ťci─ů wp┼éyn─ů pozytywnie na ich dalsze sukcesy w nauce.

Jeste┼Ťmy wdzi─Öczni darczy┼äcom i ludziom dzia┼éaj─ůcym w Fundacji na rzecz edukacji dzieci szkolnych za ich po┼Ťwi─Öcenie, rzetelno┼Ť─ç i oddanie.

Dzi─Ökujemy,
Rodzice Anetki i Przemka